Vacature: Medewerker Kennis & Communicatie

Word jij enthousiast van het zoeken naar creatieve manieren om resultaten van wetenschappelijk onderzoek te vertalen naar woord en beeld? En heb je affiniteit met de ouderenzorg? Dan maken we graag kennis met jou!

Conform CAO UMC – 32-36 uur – hbo – bepaalde tijd met uitzicht op vast – solliciteren kan tot 18 augustus 2023

Wat ga je doen?

Het Universitair Netwerk voor de Care sector Zuid Holland (UNC-ZH) richt zich op het verbeteren en onderbouwen van de zorg aan cliënten in de langdurige zorg. Als medewerker Kennis & Communicatie fungeer je als sparringpartner op het gebied van wetenschapscommunicatie voor de onderzoekers en vorm je de schakel tussen hen en het netwerk. Zowel schriftelijk als via moderne communicatiemiddelen en evenementen draag je bij aan het verspreiden van kennis. Je bent hierin creatief en vindt het belangrijk om deze kennis verder te brengen.

De onderzoeken richten zich op verschillende aandachtsgebieden: interventies, organisatie van zorg, participatie, passende (medische) zorg en technologie. Binnen en buiten ons netwerk ben jij verantwoordelijk voor onze communicatie-uitingen. Dit omvat het beheren van onze sociale media, het opstellen van onze nieuwsbrief en het inrichten en actueel houden van onze website. Je houdt vast aan de waarden die het netwerk wil uitstralen en bent inventief in het gebruik van communicatiemiddelen en het volgen van trends. Bovendien ben je in staat om effectief te schakelen tussen verschillende doelgroepen in alle lagen, variërend van bestuurders en (para)medische professionals, tot managers en zorgprofessionals.

Als onderdeel van je werk draag je bij aan het verbeteren van ouderenzorg. Je werkt nauw samen met de coördinatoren, onderzoekers en linking pins van UNC-ZH, maar ook met professionals uit diverse zorginstellingen en onze hoogleraren, postdocs en promovendi van PHEG. Wat deze functie uniek maakt, is dat je praktijk, onderwijs en wetenschap met elkaar verbindt, waardoor je een waardevolle rol speelt in het bevorderen van kennisdeling en het toepassen van wetenschappelijke inzichten.  

Weten wat je mee moet nemen, wat we jou bieden en waar je gaat werken? Bekijk hier de volledige vacature.