Vacature: Docent/Mentor basisfase bij Specialisme Ouderengeneeskunde Opleiding Leiden (SOOL)

Het specialisme ouderengeneeskunde is volop in ontwikkeling. Wil jij hier een bijdrage aan leveren en heb je ervaring met het coachen en begeleiden van artsen in opleiding of geneeskundestudenten? Binnen ons betrokken en vooruitstrevende team zijn wij op zoek naar een specialist ouderengeneeskunde.

Wat ga je doen?

Specialisme Ouderengeneeskunde Opleiding Leiden (SOOL) heeft als missie artsen in opleiding tot specialist (aios) op te leiden tot kundige, vooruitstrevende en betrokken specialisten Ouderengeneeskunde, die leiderschap tonen en het verschil maken. Samenwerkend leren, reflecteren en persoonlijke ontwikkeling van en door de aios zijn belangrijke onderwijskundige uitgangspunten van SOOL.

Binnen ons team zoeken we een collega specialist Ouderengeneeskunde voor de functie van mentor en docent voor de eerstejaars aios. Het werkplekleren staat centraal, waarbij het terugkomdagonderwijs ondersteunend en verdiepend is. Samen met een gedragswetenschappelijke docent begeleid en coach je een groep aios en geef je onderwijs in onderwerpen die gericht zijn op de basis van het specialisme Ouderengeneeskunde. Daarnaast begeleid je aios ook individueel en heb je, samen met de opleider in de praktijk, een rol in het beoordelen en de voorgangsadvisering van de aios. Binnen de opleiding ben je voor de aios het eerste aanspreekpunt. Als mentor en docent bij SOOL word je ondersteund door een onderwijskundige en worden scholingen in didactische vaardigheden aangeboden.

Weten wat je mee moet nemen, wat we jou bieden en waar je gaat werken? Bekijk hier de volledige vacature