De nieuwe website van het UNC-ZH

We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan de nieuwe website en het resultaat mag er zijn! Een geheel nieuw uiterlijk, een gedeeltelijk vernieuwd innerlijk en vooral heel veel ruimte voor het delen van kennis uit onderzoek en de praktijk. 

Wat is er vernieuwd en wat kun je vinden op onze nieuwe website? We zijn helemaal teruggegaan naar de basis en hebben de indeling van de website goed onder de loep genomen. We hebben gekeken naar hoe we het beste alle onderzoeken, producten, documenten en nieuwsberichten kunnen structureren.

Onderzoek

  • De onderzoeken hebben we een nieuwe indeling gegeven, ze zijn ingedeeld in vijf aandachtsgebieden: interventies, organisatie van zorg, participatie, passende (medische) zorg en technologie.
  • Ieder onderzoek is ingedeeld met de onderdelen ‘kennis maken’, ‘kennis delen’, en ‘kennis toepassen’. Onder kennis delen en kennis toepassen vallen alle producten en publicaties die gerelateerd zijn aan een onderzoek. Deze zijn ook allemaal terug te vinden in de bibliotheek. 
  • In de zijbalken staat alle praktische informatie verwerkt, zoals het onderzoeksteam, onderzoeksupdates, deelnemende instellingen en financiering. 

Bibliotheek

De bibliotheek is geheel vernieuwd en hebben we helemaal gemoderniseerd. Hierin vind je alle soorten documenten die aan de onderzoeken zijn gekoppeld. Deze zijn niet alleen per onderzoek te bekijken, maar ook per type (animaties, brochures, factstheets, proefschriften, etcetera), per aandachtsgebied en per jaar. Ook hebben we een zoekfunctie ingebouwd indien je gericht weet waar je naar zoekt. 

Overig

  • Bij Actueel vind je de onderverdeling tussen nieuwsberichten, agenda en ‘uit de praktijk. Zo stroomlijnen we onze communicatie nog beter en maken we onderscheid tussen praktische nieuwsberichten en mooie verhalen uit de praktijk. 
  • Onder ‘Over’ vind je alle informatie over het netwerk en welke mensen binnen en buiten de organisatie betrokken zijn. 

Mobiel

Uiteraard hebben we gezorgd dat alle pagina’s ook goed te bekijken zijn op je smartphone. Wil je een onderzoek lezen en deze nog snel delen met je netwerk? Gebruik dan de handige Share-button en kies een kanaal om het te delen!