Vacature: Junior Onderzoeker PHEG

Heb jij affiniteit met praktijkonderzoek in de langdurige zorg voor mensen met dementie en mensen met een verstandelijke beperking? Wil je graag meewerken aan ons project dat zich richt op het herkennen van stress en emotie bij deze doelgroep? Dan maken we graag kennis met jou!

Conform CAO UMC – 32 uur – WO – bepaalde tijd duur project – solliciteren kan tot 28 juli 2023

Als junior onderzoeker werk je mee aan twee projecten: ‘Emotie intelligente robot’ en ‘MASQUE’. De studie ‘Emotie intelligente robot’ bestaat uit 2 delen. Eerst ga je middels focusgroepen met betrokkenen in zowel de zorg voor mensen met dementie als de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, informatie verzamelen over de gebruikerseisen en voorwaarden van de te ontwikkelen autonome zorgrobot. Ook voer je een literatuurstudie uit. De input van de focusgroepen en literatuurstudie wordt gebruikt om de robot verder te ontwikkelen zodat we optimaal bij de wensen uit de praktijk aansluiten. Daarna ga je in ‘living labs’ de zorgrobot in de praktijk testen.

In MASQUE werk je samen met een andere promovenda aan de validatie en implementatie van een draagbaarsensorsysteem in kleding om vroegtijdige opbouw van stress te identificeren bij mensen met gevorderde dementie en mensen met een verstandelijke beperking. De data van beide studies verzamel je in de deelnemende zorginstellingen, waardoor je ook regelmatig op locatie bent. Je schrijft over deze studies internationale wetenschappelijke artikelen. En tot slot ondersteun je de projectleider bij de projectcoördinatie.

Weten wat je mee moet nemen, wat we jou bieden en waar je gaat werken? Bekijk hier de vacature.